onsdag 1 januari 2014

Barnklädesmässa

Nu när vi bytte till januari månad fattade jag hur nära det är att vi ska åka på två mässor. (att jag fått katalog & biljetter, var visst inte någon hint jag förstod)

Om två veckor ska vi åka till en mässa i Stockholm och träffa nya & gamla kontakter. Bl.a. ska vi träffa dem som vi köper in de danska märkena PIPPI, Mala, CeLaVi från och få titta på deras höstkläder nu. Även det svenska rockabilly märket Rockefella har vi stämt träff med, samt dem som vi beställer märket Petter & Kajsa från. Sen ska vi kolla in ett nytt märke som jag har varit lite sugen på ett tag ;)

Två veckor efter det så ska jag åka till barnklädesmässan i Köpenhamn. Den är riktigt stor och det är verkligen så kul att få frossa i alla fina märken & kläder man får se där. Där har jag stämt träff med Me Too, ett danskt märke som säljer härligt färglada kläder.

Alla de märken som jag nämnt här finns redan nu hos oss eller kommer som nytt märke till oss under våren. Så vi behöver inte vänta så länge som till hösten att få se massa godbitar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar