måndag 3 februari 2014

Har man något positivt att säga så ska man säga det

Tänk så ofta man har något beröm eller något positivt man tycker om någon...men inte säger det till personen i fråga. Är inte det hemskt egentligen? Tänk vad vi skulle göra deras dag om vi sa det! Istället så kan man inte hålla mun om man har något negativt... Det är ju ännu konstigare, eller hur? :)

Så nu ska jag ösa beröm över SJ ;)

I helgen var jag en snabb visit nere i Köpenhamn för att gå på deras barnklädesmässa. Tiden mellan när tåget skulle komma fram & jag hade besök bokade var knapp så jag var lite spänd för hur det skulle gå, speciellt när det hade vart snöoväder i östra Sverige under fredagen.

När jag kom till Skövde resecentrum på lördag morgonen fick jag veta att tåget var 20 minuter försenat. Undrade då hur jag skulle fixa bytet i Gbg. Men den förseningen kördes in och jag kom 5 min för tidigt till Gbg. Och till Köpenhamn kom jag i bra tid.

På vägen hem nu så kom jag oxå i så bra tid så jag vid bytet i Gbg kunde hoppa på ett tidigare tåg till Skövde, dessutom ett snabbtåg (vilket jag inte hade bokat) och fick sätta mig i 1:a klass. Så nu kommer jag hem 40 minuter tidigare.

Så nu har jag öst ut beröm till en idag, gör ni också gärna det idag! Både du en den som får berömmet kommer må bra idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar